Dolazi nam Željko Joksimović, jedan od najvećih legendi estrade, u Split. Na dan koncerta slavi 46-ti rođendan i priređuje nam nezaboravni party.

20. travnja nam priređuje veliki spektakularni koncert, ujedno i svoj rođendan u Spaladium Areni. Drugi put gostuje u ovoj areni, a zadnji put je bio na Dan Žena 2014. godine. Party spremaju organizator i njegov produkcijski tim, i obećavaju da Split tu večer neće spavati. Željko Joksimović

Pjevati će se njegovi najveći hitovi poput: “Varnice”, “Drska ženo plava”, “Ledja o ledja”, “Nije ljubav stvar”, “Zabluda”, i još mnoge druge. Njegova najpopularnija pjesma na Youtube-u “Milimetar” je skupila oko 39 milijuna pregleda.

Jednom prilikom Željko je rekao: “Prošli put u Spaladiumu je bilo spektakularno. Drago mi je što se vraćam u grad pod Marjanom i pritom slavim svoj 46-ti rođendan. Mislim da za jednog glazbenika poput mene nema ništa ljepše nego spojiti rođendan s koncertom u najljepšem gradu u dalmaciji. Osjećam da će biti to nezaboravna večer.”

Nastup će biti poseban zbog još jednog razloga. Rekao je: “Uvijek dobivam mnogo divnih poklona za rođendan, ali sam odlučio ove godine ja biti taj koji daruje.” Pripremili smo mnogo balada, ali i brzih hitova koje ljudi znaju i obožavaju.

Željko Joksimović

Koncert će se održati 20. travnja u Spaladium Areni s početkom u 20:30 sati. Bit će to nezaboravna večer, želimo vam odličnu zabavu i nezaboravnu večer koju će popratiti naša ekipa. VIDIMO SE!!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here