Žena iz Austrije prijavila je tattoo majstora jer joj je namjerno tetovirao pogrešnu tetovažu. Naime, umjesto Yin Yang znaka, preko leđa joj je istetovirao penis i psovku.

Jedna Austrijanka iz grada St. Polten je prijavila muškarca koji ju je tetovirao jer nije dobila tetovažu koju je tražila. Žena (21) ispričala je na sudu da je željela kineski znak Yin Yanga. Muškarac, koji se iz hobija bavio i tetoviranjem, pristao je napraviti željenu tetovažu te je dizajnirao i nacrt koji se ženi svidio, prenosi The Local.

Da se muškarac predomislio, žena je shvatila tek kad je došla kući i pogledala leđa u ogledalu. Umjesto Yin Yanga dobila je crtež “penisa” i riječ “f**k”. Kasnije je saznala da je muškarac, također 21-godišnjak, izašao iz zatvora u svibnju u kojem je boravio radi krađe i tučnjave.

Ponovno je završio na sudu, a na pitanje suca zašto je to napravio ženi, odgovorio je: “Zato”. 

Zbog tetovaže je osuđen na 3,5 godina zatvora i bit će smješten u ustanovu za mentalne bolesnike.

Ovo nije prvi put da se ovakvo nešto događa, u 2014. godini dva tattoo majstora iz Australije nacrtali su muškarcu 40 cm veliku tetovažu falusa, a muškarac je također mislio da će dobiti tetovažu Yin Yanga.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here