Petak 13 je asimetrična igra s više igrača u petak, 13. prosinca, dobila je svoj prvi single-player u prosincu kada je razvojni Illfonic dodao izvan mrežni način s robotima. Ovaj tjedan pokazao je svoj sljedeći način single-player moda: Izazovi. Način će staviti Jasona u različite scenarije i zamoliti ga da ubije sve što je na vidiku. Razmislite to kao jednostavan Hitmanu, ali s puno više krvi. U videu, koja vas vodi kroz jedan od izazova, Jason je zadužen za ubojstvo dvoje tinejdžera čiji je automobil pao na mirnu cestu. Jedan od momaka otiđe u šumu a obavi nuždu kraj grmlja, a Jason uzima priliku, pokupi ga i nagoni ga na obližnju granu. 

Drugi dječak pokušava zamijeniti gumu, i iz bilo kojeg razloga misli da to znači da mora podignuti vozilo i leći ispod nje. Jason tako opet uzima priliku i pusti da na dječaka padne auto.

Iako razina izgleda nevjerojatno laka, to je obećavajuće brutalno, a izdavač Gun Media kaže da će buduće razine biti veće i sadržavati će više neprijatelja. Nemojte zaboraviti, ovo je samo tutorial da se prikaže novi mode, pa je dužan biti jedan od najjednostavnijih.

Komentiraj

KOMENTARA

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here