Srijeda, siječanj 16, 2019

Novi dio filma “Terminator” stiže 2019. godine

5,493LIKELajkaj
4,570FOLLOWFOLLOW
27FOLLOWFOLLOW
108SUBSCRIBESUBSCRIBE
  • Stiže šesti nastavak poznatog filma! Paramount Pictures je objavio da će se najnoviji Terminator pojaviti u julu 2019. godine.

Linda Hamilton će se vratiti u ulozi Sarah Connor, zajedno sa Arnoldom Schwarzeneggerom koji će zadržati svoju ulogu Kiborga. Nastavak će izaći u produkciji Skydance-a, a film će kreirati James Cameron.

U najavljenom filmu prvi put će od 1991. godine i filma „Terminator 2: Judgment Day“, ponovo zajedno raditi Hamilton, Schwarzenegger, i Cameron.

Paramount Pictures će distribuirati film na američkom tržištu, dok će 20th Century Fox da preuzme internacionalno tržište.

Režiser filma „Deadpool“, Tim Miller, zadužen je za režiju najavljenog nastavka Terminatora.

Film još uvijek nema zvanični naziv, a Cameron i Miller će raditi na osnovu scenarija koji su napisali David Goyer i Josh Friedman.

Radnja filma čuva se u tajnosti, ali poznato je po izjavi Camerona da će film bitit direktan nastavak filma „Terminator 2: Judgment Day“.

Prvi film pod nazivom „Terminator“ pojavio se u bioskopima 1984. godine. Uslijedioje nastavak 1991. godine pod nazivom „Terminator 2: Judgment Day“.

„Terminator 3: Rise of the Machines“ u kinima se pojavio 2003. godine, a poslije njega „Terminator Salvat ion“ 2009. godine, te „Terminator Genisys“ 2015. godine.

NAJNOVIJI ČLANCI

Second Act – RECENZIJA

Second Act je romantična komedija glavne glumice i producentice Jenifer Lopez. Inače ne letim baš za romantičnim filmovima no ovaj mi je ostavio drugačiji...

Huawei predstavio najbrži ARM procesor podižući globalnu računalnu snagu na novu razinu

Huawei je predstavio najbrži i najnapredniji CPU temeljen na Advanced RISC Machine-u (ARM-u) nazvan Kunpeng 920. Novi CPU stvoren je kako bi ubrzao napredak...

King of Thieves – RECENZIJA

Film napravljen po nevjerojatnoj istinitoj priči o nekolicini umirovljenih lopova koji će izvršiti veliku pljačku u londonskom okrugu za nakit. Ono što započinje njihovim...

Objašnjenje Huaweijeve 5G mreže i cyber sigurnosti

Posljednjih 30 godina Huaweijevi proizvodi i rješenja koriste zadovoljni korisnici u više od 170 zemalja i regija. Huaweijevi korisnici uključuju brojne kompanije s Fortune...

Disenchantment – RECENZIJA

Disenchantment je još jedna genijalna animirana serija u produkciji dobro nam poznatog Matta Groeninga. On je iznimno kvalitetan kreator itekako dobro poznatih animiranih serijala,...

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here