Naziv originala: Game Night
Uloge: Jason Bateman, Rachel McAdams, Billy Magnussen, Sharon Horgan, Lamorne Morris, Kylie Bunbury, Jesse Plemons
Redatelji: John Francis Daley, Jonathan Goldstein
Trajanje: 99 minuta

Komedija Noć igre sa Jasonom Batemanon i Rachel McAdams u glavnim ulogama donijela nam je nešto novo u svijetu komedija. Oni su par koji je zaluđen društvenim igrama. Svakog petka uvečer održavaju noći igre sa svojim prijateljima. No kada u grad dođe njegov brat Brooks, njihov stil igre će se totalno pormijeniti. Brooks je organizirao igru u kojoj će netko biti otet, a drugi igrači će ga morati pronaći uz pomoć tragova koje dobiju.

Noć igre - RECENZIJA

Glumački spektar u ovom filmu je odlično postavljen i glumci su dobro odradili svoj posao. Najzabavniju ulogu u filmu je dobila Rachel McAdams, koja je tako dobro odglumila smiješne scene, ali i one u kojima je trebalo imati i trunku ozbiljnosti. Još jednom je pokazala zašto je tako dobra glumica te je opravdala svoju nominaciju za oskara u filmu Spotlight. Iako Jason Bateman nije imao toliko smiješnih momenata kao i Rachel, bili su zadovoljavajući. Cijeli glumački tim je bio zabavan osim jednog lika, Jesse Plemonsa, koji je imao ulogu jezivog susjeda i fantastično mu je pristajala.

Noć igre - RECENZIJA

Film je ispao odličan i smiješan za razliku od današnjih komedija. Natjerat će vas na mozganje i nagađanje, što je stvarnost, a što gluma, dok pratite likove u potrazi za riješenjem igre. Kraj filma je imao šokantan obrat u radnji, no to ćemo ostaviti vama da otkrijete nakon što pogledate film.

Komentiraj

KOMENTARA

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here