Obećavajući Laser League, igra u kojoj pokušavate ubiti neprijatelje sa zidovima svjetlosti, upravo je došla u rani pristup, a ako ste ubrzani, možete ju uhvatiti s 30% popusta. Igra je “polirana i potpuno formirana”, a razvojni programer Roll7 cilja na potpuno objavljivanje prije kraja ožujka, ali će pratiti povratne informacije igrača i gurati taj datum ako treba napraviti značajne promjene.

Kao što je Jody opisao nakon što je pokušao u prosincu, to je 2v2 ili 3v3 multiplayer igra u kojoj se dodiruju čvorovi za aktiviranje laserskih zidova koji će odskočiti oko uskih arena. Cilj je izbjeći neprijateljske zidove i pokušati ih natjerati da uđu u tvoje. Te sposobnosti mogu oštetiti drugu momčad, ukrasti čvorove od vašeg protivnika ili vas pretvoriti u nevidljive.

Igra ima 12 mapa, no Roll7 planira dodati više tijekom prijevremenog pristupa. Također želi povećati broj moćiju, kojih trenutno ima 16, i oni čine stvari kao što su oživljavanje saveznika ili ubrzanje brzine kojom zidovi  oko razine.

Možete čitati cijeli popis klasa i sposobnosti na Steam stranici, gdje ćete moći kupiti igru ​​za $ 10.49 / £ 7.69. Također ga možete nabaviti na Humble Store. Taj 30% popusta traje još devet dana. Jody je uživao u kratkom vremenu igre, a ako ste u brzom multiplayeru, mislim da je ovo promatranje.

Komentiraj

KOMENTARA

1 KOMENTAR

  1. […] Laser League je igra o odbacivanju neonskih zidova smrti u svoje protivnike u uskoj multiplayer areni, a upravo je završio svoj kratki korak u Early Access, koji je započeo u veljači. Da biste proslavili svoje slobodno izdanje, besplatno ga možete igrati do ponedjeljka u 10 sati ujutro u 13:00 ET / 6pm BST, a ako vam se sviđa ono što vidite, možete ga kupiti na 40% popusta, što znači da je $ 8.99 / £ 6.59. […]

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here