Današnji intervju započinjemo u Lipiku. Mladi pisac Željko Milašinović ima 19 godina, pohađao je Osnovnu školu u Lipiku, a svoje školovanje nastavlja i završava kao ekonomista u Daruvaru. S 15 godina izdao je svoj prvijenac, zbirku pjesama „Kap na djelićima sunca“. Nakon pauze od 3 godine izdaje svoj roman „Ljeto koje se pamti“ ljubavne tematike.

Željko Milašinović: "Nemam curu, ja sam ti više solo igrač"

KOLIKO DUGO SE BAVIŠ PISANJEM POEZIJE?

Poezija je u mojem životu od kada znam za sebe, još od osnovne škole, pohađajući literarne skupine, sve do danas kada ne odustajem od toga ma koliko ponekad bilo teško.

TKO TI JE PODRŠKA?

Podrška su mi obitelj, prijatelji, svi poznanici, ali najviše hejteri jer mi oni podižu popularnost i volju za uspjeh.

RECITE NAM NEŠTO VIŠE O ROMANU I ZBIRCI PJESAMA KOJE SU NE TOLIKO DAVNO IZDANE.

Zbirka pjesama „Kap na djelićima sunca“, u koju su sabrane pjesme različite tematike. U zbirci se nalazi 40ak pjesama, a izdao sam ju s 15 godina, krenuvši u srednju školu. Zatim je nastupila i promocija same zbirke, a onda tri godine pauze te izdavanje kako sam rekao ljubavnog romana „Ljeto koje se pamti“ u kojem se isprepliće ljubavna veza između dvoje teenagera.

Željko Milašinović: "Nemam curu, ja sam ti više solo igrač"

KAKVI SU VAŠI PLANOVI ZA BUDUĆNOST, SPREMATE LI NAM NEŠTO SPECIJALNO U SKORIJE VRIJEME?

Planiram nastavak romana, izlazak pjesme i novi roman, tema novoga romana neka još bude tajna. Za budućnost mogu jedino reći da se najprije želim graditi u umjetnosti, a zatim u karijeri na poslu. Ja sam osoba koja ima ambicije, želje i mogućnosti napretka, kao i svatko drugi od nas. Pitanje je samo koliko nam je zaista stali do napretka, a vjerujte, meni zaista je.

ŠTO BI STE PORUČILI NAŠIM I VAŠIM ČITATELJIMA?

Nikad nemojte odustati od svojih snova, svakako treba proći do cilja i trnje i kamenje, ali trud se na kraju isplati! Također sve Vas pozivam da moj rad pratite na Facebook profilu na sljedećem linku: https://www.facebook.com/zeljaac

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.