Subota, veljača 23, 2019

Anže Turk poznatiji kao DJ Bolk ekskluzivno za Tehix

5,477LIKELajkaj
4,570FOLLOWFOLLOW
28FOLLOWFOLLOW
110SUBSCRIBESUBSCRIBE

Devetnaestogodišnjak Anže Turk poznatiji kao DJ Bolk rodom iz Slovenije bavi se muzikom već od malih nogu. Potiče iz muzičke porodice. Sa samo šest godina pohađao je nižu muzičku školu za klavir u gradiću Postojna koju je uspješno završio. Njegova druga strast su bubnjevi. Bio je bubnjar u nekoliko muzičkih bendova. Sada je bubnjar u popularnom bendu Atomik Harmonik iz Slovenije. Javnosti se predstavio 2013. godine.

Anže nam je rekao i da se sprema novi projekt, ali je rekao da ne smije previše odavati, posebno je naglasio da postoji mogućnost da DJ miksetu zamijeni za mikrofon.

DJ Bolk


KAKO JE DOŠLA LJUBAV PREMA GLAZBI I POSLOM KOJIM SE TRENUTNO BAVITE?

Kao što sam već rekao dolazim iz glazbene obitelji. Otac vikendom nije bio kući, zato jer je sa svojim bendovima nastupao po čitavoj Sloveniji i tuđini. To je za mene bilo fascinantno, zato sam si rekao da je to posao kojim se želim i ja baviti.

DJ Bolk


KOJA VAS JE STVAR NAJVIŠE DOTAKNULA U TOKU VAŠE KARIJERE?

Pohvale od strane jednog od najboljih Slovenskih producenata Aleša Vovka – Raaya, koji u zadnje vrijeme sveviše uspješno djeluje i na Hrvatskoj glazbenoj sceni.


JESTE LI IKADA RAZMIŠLJALI O PRESTANKU SA MUZIČKOM KARIJEROM?

Nikad. Imam uvijek veće i veće planove u vezi karijere, zato o prestanku nikad nisam razmišljao.

DJ Bolk


KOJA VAM JE NAJDRAŽA PJESMA TOKOM OVIH GODINA KARIJERE?

Definitivno Zemljotres, zbog tako uspješnog odaziva publike na području ex. Jugoslavije i pohvala glazbenih kolega i prijatelja. Svaki put kad provjerim statistiku za praćenje pjesme budem fasciniran, jer imam slušatelje na svim kontinentima svijeta.


USPIJETE LI SVE STIĆI U JEDNOME DANU I POSVETITI SE VAŠEM PRIVATNOM ŽIVOTU? 

Naravno, sa pravom mjerom profesionalizma i orgnizacije radnog dana je sve moguće. Na taj način imam vrijeme za školu, glazbu, treninge i prijatelje.


JESTE LI IKADA BILI U SPLITU I PLANIRATE LI MOŽDA DOLAZAK U SPLIT I KADA AKO NIJE TAJNA?

U Splitu sam bio 2014. godine. Bio sam iznenađen, da se u tako velikom mjestu osjećaš kao kod kuće. Sviđaju mi se ljudi i ona ˝prava˝ energija. Nadam se da se uskoro vidimo.


MOŽETE LI NAM NEŠTO REĆI O PJESMI ˝ZEMLJOTRES˝ I KAKO JE DOŠLO DO TOG HITA? 

Jednog dana uz gledanje televizije mi je u glavi kapnula ideja o melodiji za pjesmu Zemljotres, brzo sam je snimio na telefon i drugi dan se dogovorio sa prijateljem i producentom Željkom Maldenovićem za sastanak. Ideja mu se svidila, zato smo ju skupa doradili i predstavili reperu Milošu Trivkoviću (Trile), te je on za pjesmu napisao text. Snimili smo demo i pokazali pjevačici Lidiji Matić. Naravno, odmah je pristala! Odlučili smo da projekt odradimo do kraja.

DJ Bolk


PORUKU KOJU BI OSTAVILI ZA KRAJ INTERVJUA NAŠIM I VAŠIM ČITATELJIMA? 

Svima bih poručio, ako bilo što krećete raditi radite to iz srca i vjerujete u to i doći će te do postavljenog cilja. Ne odustajte! Volite se i širite pozitivnu energiju, samo tako će te istu tu energiju dobiti i od drugih.

DJ Bolk


DJ Bolk nam je rekao da mu je životna želja da napravi karijeru u glazbi i pored toga želi da ostane sretan, zdrav i okružen pravim ljudima i prijateljima.

DJ Bolka možete zapratiti na Instagramu, Facebooku, Snapchatu (djbolk), a više o njemu možete pročitati na njegovoj web stranici.

 

NAJNOVIJI ČLANCI

SMART Led lampa + USB port za punjenje – RECENZIJA

Već neko vrijemo smo planirali kupit nove stolne lampe, odlučili smo se da će naše stare lampe zamijeniti "SMART LED" lampe koje smo naručili...

Insurgency: Sandstorm – RECENZIJA

IZDAVAČ: Focus Home Interactive DEVELOPER: New World Interactive ŽANR: FPS, akcija DATUM IZLASKA: 18.09.2018. Nastavak Insurgencyja, kvalitetne igre koja nije baš svakome poznata, ali izrazito dobro napravljena, izvrsne...

PUBG Mobile x Resident Evil 2 je napokon tu!

Dugo iščekivani PUBG Mobile x Resident Evil 2 update nam je stigao, u verziji 0.11.0. PUBG nam je donio zombi event sa zombijima iz...

PREDSTAVLJEN Galaxy S10 model, pa pogledajte zanimljive detalje

Napokon smo dočekali i taj dan. Samsung je službeno uz live prijenos predstavio svoje nove modele, ne samo jedan već 3 nova modela. Uz...

The Favourite – RECENZIJA

Po svemu sudeći mislio sam da će to biti još jedna klasična priča o starom kraljevskom režimu u Engleskoj, ali prevario sam se. The Favourite...

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here