Petak, rujan 21, 2018

Igrat ćemo samo sa jednim karakterom u Red Dead Redemption 2

5,544ObožavateljiLajkaj
2,858SljedbeniciSlijedi
25SljedbeniciSlijedi
101PretplatniciPretplatiti

Već od prije znamo da će protagonist priče u Red Dead Redemption 2 biti arthur Morgan, jedan od istaknutih članova bande Dutcha Van der Lindea. Doduše, prema prvome traileru ćinilo se da ćemo moči tijekom igre uzimati uloge raznih članovi bande. S obzirom da se u njoj nalazi i John Martson, glavni lik originalnog RDR-a, fanovi su se nadali da će s Marstonom zaigrati barem još jednom.

Igrat ćemo samo sa jednim karakterom u Red Dead Redemption 2 Tehix

Međutim, sada je i to razriješeno konačno i potvrđeno da ćemo igrati RDR 2 isključivo u ulozi Arthura Morgana. Potvrdio je to Rockstarov redatelj dizajna Hollywood reporter:

“Prebacivanje uloga u karakterima je imalo smisla i bilo je jako zabavno za GTAV. Međutim, zadržavanje na jednom karakteru bilo je prikladnjie za strukturu i priču westerna. Arthur živi i bori se uz ostale članove Van der Lindeove bande i oni su grupa realiziranih likova sa međusobnim odnosima, ali ovo je Arthurova priča tako da igrače stavljamo u njegovim čizmama dok se on suočava sa rapidnim izmjenama svijeta.” Pojasnio nam je Rockstarov Aaron Garbut.

NAJNOVIJI ČLANCI

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.