Srijeda, siječanj 16, 2019

Huawei predstavio HUAWEI WATCH GT i HUAWEI Band 3 Pro

Nosivi gadgeti nude nove opcije praćenja za trening i fizičku aktivnost!

5,493LIKELajkaj
4,570FOLLOWFOLLOW
27FOLLOWFOLLOW
108SUBSCRIBESUBSCRIBE

Huawei Consumer Business Group u Londonu je predstavio novine u svojoj ponudi nosivih gadgeta – HUAWEI WATCH GT i HUAWEI Band 3 Pro. Novi nosivi detalji nude inovativne i sofisticirane načine korištenja za korisnike, koji pomažu korisnicima da jednostavnije prate svoje aktivnosti te da dobivaju fitness savjete koji se baziraju na znanstvenim istraživanjima i činjenicama.

Stvoren za urbane istraživače
HUAWEI WATCH GT koristi inovativni algoritam koji mu omogućuje racionalnu uštedu baterije, a sat se dinamički prebacuje između modeova koji su namijenjeni ili boljim performansama, ili većoj efikasnosti, ovisno o korisnikovoj aktivnosti kako bi baterija trajala duže. Ovo omogućava autonomiju baterije od čak dva tjedna uz kontinuirano korištenje. Nadalje, dvojezgreni procesor HUAWEI WATCH GT-a korisnicima omogućuje uživanje u najboljim karakteristikama oba svijeta – istovremeno pokazujući iznimne performanse uz visoku efikasnost.

Osim poboljšanih performansi i novih dunkcionalnosti, HUAWEI WATCH GT također krasi jedinstveni dizajn. Uz 1,39 inčni AMOLED ekran rezolucije 454×254 sve će informacije na zapešću biti potpuno jasne i vidljive. Kućište pametnog sata kombinira dvostruki crown dizajn s nehrđajućim čelikom te keramičkim rubovima, a tu je još i dijamantno karbonatni premaz (DLC) kako bi se osigurala dugotrajnost uređaja. Kućište veličine 10,6 mm kompatibilno je s dva remena – dvobojnim silikonskim ili elegantnim kožnim kako bi se korisnicima omogućila prilagodba ovog uređaja za svaku priliku.

Snažne nove funkcionalnosti
Kao dodatak dugotrajnoj bateriji, HUAWEI WATCH GT donosi i brojne druge mogućnosti koje su najnaprednije na tržištu. Može istovremeno kombinirati GPS, GLONASS i GALILEO – tri najzastupljenija satelitska sustava koja poboljšavaju opciju lokacije korisnika. Algoritam za praćenje potom optimizira podatke kako bi postigao precizno određivanje pozicije čak i u područjima s brojnim različitim signalima.

HUAWEI WATCH GT prilagođen je i za potrebe aktivnih korisnika. Uređaj donosi mogućnost praćenja čitavog niza sportskih aktivnosti u kombinaciji sa svojim preciznim pozicioniranjem. U suradnji s profesionalnim sportskim organizacijama, Huawei je ovaj pametni sat prilagodio širokom rasponu sportova, uključujući vježbe na zatvorenom, trčanje na otvorenom, planinarenje, biciklizam i plivanje na otvorenom. Sat donosi i fitness coaching funkcije. Analizirajući otkucaje srca korisnika znanstvenim metodama, ova funkcija korisnike ohrabruje da vježbaju sigurnije i zdravije nego ikad prije.

TruSeen™ 3.0 tehnologija praćenja otkucaja srca prati korisnikove otkucaje prilikom aktivnosti, ali i odmora. Kombinirajući inovativni PPG optički dizajn hardvera s AI algoritmima, ovo rješenje može pratiti otkucaje srca korisnika u stvarnom vremenu s velikom preciznošću. U Sport načinu rada, pametni sat može se namjestiti tako da obavještava korisnike o potrebnoj prilagodbi intenziteta vježbanja na temelju unaprijed definiranih otkucaja srca. U Rest načinu rada, pametni sat automatski prati i bilježi otkucaje srca dok se korisnici odmaraju.

HUAWEI Band 3 Pro: Sportska narukvica s ekranom na dodir
S HUAWEI TruSeen™3.0 tehnologijom, HUAWEI Band 3 Pro precizno prati otkucaje srca korisnika kroz cijeli dan. Huawei je i začetnik ugradnje IR (infracrvenih) senzora u svrhu preciznog praćenja otkucaja bez korištenja nametljivih svjetla korištenih na ostalim ovakvim uređajima.

Koristeći istu TruSeen™ 3.0 tehnologiju, HUAWEI Band 3 Pro može pratiti uobičajene obrasce sna kroz HUAWEI TruSleep™2.0. Nadalje, ovo rješenje koristi mogućnosti analize velikih podataka kako bi omogućilo personalizirane servise i prijedloge za poboljšanje kvalitete sna. Sve tehnologije koje su prije spomenute, Huawei je razvio u suradnji s cijenjenim organizacijama diljem svijeta, osiguravajući visoku funkcionalnost i profesionalnost svojih uređaja.

HUAWEI Band 3 Pro donosi 0,95 inčni HD AMOLED ekran na dodir u boji koji nudi više mjesta za prikaz podataka. Kontrole su jednostavne i intuitivne – korisnici mogu navigirati kroz brojne mogućnosti na ekranu, povlačeći prstom vertikalno ili horizontalno, ali i tapkajući po ekranu da bi se vratili na početni zaslon.

Za više informacija posjetite: http://consumer.huawei.com/en

NAJNOVIJI ČLANCI

Second Act – RECENZIJA

Second Act je romantična komedija glavne glumice i producentice Jenifer Lopez. Inače ne letim baš za romantičnim filmovima no ovaj mi je ostavio drugačiji...

Huawei predstavio najbrži ARM procesor podižući globalnu računalnu snagu na novu razinu

Huawei je predstavio najbrži i najnapredniji CPU temeljen na Advanced RISC Machine-u (ARM-u) nazvan Kunpeng 920. Novi CPU stvoren je kako bi ubrzao napredak...

King of Thieves – RECENZIJA

Film napravljen po nevjerojatnoj istinitoj priči o nekolicini umirovljenih lopova koji će izvršiti veliku pljačku u londonskom okrugu za nakit. Ono što započinje njihovim...

Objašnjenje Huaweijeve 5G mreže i cyber sigurnosti

Posljednjih 30 godina Huaweijevi proizvodi i rješenja koriste zadovoljni korisnici u više od 170 zemalja i regija. Huaweijevi korisnici uključuju brojne kompanije s Fortune...

Disenchantment – RECENZIJA

Disenchantment je još jedna genijalna animirana serija u produkciji dobro nam poznatog Matta Groeninga. On je iznimno kvalitetan kreator itekako dobro poznatih animiranih serijala,...
Gabriel Huđanhttps://www.tehix.org
CEO & Founder Tehix Adria grupe. Ljubitelj starih igrica, svih filmskih žanrova i kriminalističkih serija.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here