Ponedjeljak, kolovoz 20, 2018

Henry Cavill misli kako ga je Nemoguća Misija 6 pripremila da bude sljedeći James Bond

5,555ObožavateljiLajkaj
2,801SljedbeniciSlijedi
25SljedbeniciSlijedi
100PretplatniciPretplatiti

Nakon što je napravio velike zadatke u filmu Mission: Impossible – Fallout, Henry Cavill želi donijeti taj element Jamesu Bondu ako ikada dobije ulogu. Daniel Craig kao James Bond je obavio svoj posao i uskoro mu se bliži kraj. Vraća se na peti film redatelja Dannyja Boylea, a kada završe sa Bondom 25, budućnost franšize će biti proslijeđena drugoj osobi.

Bilo da je to Idris Elba ili Charlize Theron, postoji nekoliko uzbudljivih kandidata koji će biti sljedeći 007. Jedan od ostalih vrhunskih traženih odluka je Henry Cavill. Trenutno je Warner Bros.-ov Superman, ali još uvijek čeka na nastavku svog solo filma. Pokušao je voditi svoju špijunsku franšizu sa The Man, U.N.C.L.E., no tamo je nedovoljno vidljiv. Sada kada ga vidimo u Nemogućoj misiji 6, Cavill vjeruje da će biti spreman da preuzme franšizu Jamesa Bonda.

Henry Cavill misli kako ga je Nemoguća Misija 6 pripremila da bude sljedeći James Bond

Volio bih to raditi naravno. Mislim da bi Bond bio jako zabavna uloga. To je britanski, to je super. Mislim da sad kad imam iskustva iz Nemoguće misije možemo napraviti prave akrobacije i uvelike ga pojačati. Samo kažem da bi bilo zabavno za mene poduzeti ono što sam naučio na ovom i nositi ga s filmom poput Bonda. Dakle, da, volio bih priliku i ako bi ponudili ulogu rekao bih da. To je bila izjava Cavilla u razgovoru sa medijima.

Rane reakcije na Fallout bile su apsolutno fantastične i Cavill je jasan u svojoj ulozi CIA-e. Marketing je doista ukazao na Cavillov sada ikonički pokret za dobivanje slične vrste sukoba za sljedeći Bond, te bi to bez sumnje bilo uzbudljivo. Bond je uvijek miran i hladan, i iako je više nego sposoban držati misli i emocije u bilo kojem scenariju, Cavill je fizički impozantan lik koji bi mogao doista uspjeti u ovom dijelu.

Henry Cavill misli kako ga je Nemoguća Misija 6 pripremila da bude sljedeći James Bond

Ovo je samo želja Cavilla u ovom trenutku i ni na koji način nije blizu toga da se to i dogodi. Čak i ako MGM ima Cavilla na svom popisu kao potencijalne zvijezde da preuzme ulogu nakon Craiga, casting za taj film nije najavljen još godinama, a Bond 25 će izaći sljedeće godine. Ovisno o tome što se događa s njegovom ulogom Superman, Cavillov raspored mogao bi postati sve više zauzet.

NAJNOVIJI ČLANCI

Asim Grgićhttps://www.tehix.org/
Volim gledati Marvel i DC filmove i igrati igrice.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.