Kako smo naveli u video recenziji ovdje možete pronaći i detaljnu recenziju HAMA MOBILE SPEAKERA. Zvučnik nam dolazi u par izdanja kao što su: plava, crna, bijela i zelena.

00124516famU našu redakciju došao nam je plavi tip koji je napravljen od zanimljivog materija točnije mat gume. Na dnu uređaja nalazi se HAMA logo malo poviše obložen je milimetarskom sjajnom plastikom koja dijeli donji dio uređaja od gornjeg djela gdje se nalazi cjelokupan zvučnik. Sa stražnje strane ako to možemo nazvati stražnja strana jer je okrugao nalazi se utor za standardni punjač, led lampica i utor za spajanje mobitela i zvučnika. Ispod uređaja se nalazi tipka za ON & OFF.

00124486dex2

Sa gornje strane nalazi se izlaz za glazbu. Zvučnik podržava “BASS” ali je malo lošije odrađen ali za cijenu od 15-ak eura ne možemo ni očekivati nešto bolji uređaj. Za ovu cijenu dobivamo stvarno kompatibilan uređaj. Zvuk je vrlo odličan i jak. Od punjenja do punjenja bez gašenja uređaja može i preko 2 sata. Puni se dosta brzo također oko 2 sata. Sve hvale šaljemo HAMA tvorcima jer su napravili utor za najobičniji punjač, a baterija koja se nalazi unutar uređaja je kompatibilna sa svim vrstama punjača tako da se ne može dogoditi da se pregrije ili nešto slično jer kada se napuni prestaje sa dodatnim napajanjem iz punjača tako da ga slobodno možete ostaviti preko noći da se puni bez imalo straha. Mana i nema baš osim “BASSA” koji kako smo rekli za ovu cijenu je i odličan. Ako tražite jeftin, a odličan zvučnik ovo je prava stvar za vas! 😀

VIDEO RECENZIJA:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.