Ponedjeljak, kolovoz 20, 2018

GTA 5 dobiva promjenu teksture oblaka koje su jednostavno predivne

5,555ObožavateljiLajkaj
2,801SljedbeniciSlijedi
25SljedbeniciSlijedi
100PretplatniciPretplatiti

Grand Theft Auto 5 izgleda lijepo u svojom PC-u stanju, ali modovi kao što je Jamal Rashid’s Natural Vision remasterirani podignu San Andreas gotovo do točke fotorealizma. Najnovija estetska podešivaća koja je uhvatila moje oči je Modojoova Nova tekstura oblaka za Visual V. To je prekrasno.

VisualV, za one koji nisu svjesni, još je jedan popularan projekt remonta GTA 5 koji je u vrijeme pisanja preuzet preko 660.000 puta. Novi oblaci za Visual V su napori koji se još uvijek odvijaju i koji se oslanjaju na mrežni sloj San Andreas neba. Rezultati su zapanjujući. Pogledajte, pogledajte:

GTA 5

GTA 5 clouds

GTA 5GTA 5

Isti kreator Mirror Park Garden mod sada je nekoliko godina star, ali nije ništa manje impresivan. Uz pomoć od 1.100 rekvizita, ovo poduzetništvo preobražava Mirror Park igre u raj koji je dizajniran da odražava Tokyo’s Shinjuku National Garden.

Očekujte cvjetove trešnje, anđeoske kipove, ribnjake i još mnogo toga u idiličnom širenju koje izgleda ovako:

GTA 5 tokyp

Zanimljivo je da Modojo napominje da je Mirror Park Garden bio njihov prvi GTA 5 map mod. Više o tome možete pronaći na ovaj način – dok se ovdje mogu pronaći detalji o novim oblakima za Visual V, uključujući instalacijske upute.

 

NAJNOVIJI ČLANCI

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.