Srijeda, siječanj 16, 2019

Donosimo vam popis svih titana iz filma Godzilla: King of the Monsters koji su potvrđeni za sada

5,493LIKELajkaj
4,570FOLLOWFOLLOW
27FOLLOWFOLLOW
108SUBSCRIBESUBSCRIBE

Godzilla: King of the Monsters film Warner Bros.-a i Legendary Picturesa je još jedan u MonsterVerseu, što znači da će nam se pridružiti još nekoliko čudovišta. Počevši s rebootom Garetha Edwardsa 2014. godine, Godzilla, WB je pokrenuo još jedan zajednički svemir kako bi se natjecao s drugim studijima u rastućem trendu u Hollywoodu međusobno povezanih svijetova. Iako im je trebalo nekoliko godina da izgrade sve to, sada imaju već nekoliko filmova povezanih jedni s drugim.

Za godinu dana ćemo vidjeti Godzillu kako se bori protiv nekolicine drugih titana, dok Godzilla nosi titulu kralja čudovišta. Iako se njega tako naziva 2020. godine nas očekuje epski okršaj između Konga i Godzille stoga sačekajmo još malo da vidimo koga možemo nazivati pravim kraljem.

No, prije nego što se to dogodi, pogledajmo koja drevna čudovišta možemo očekivati u filmu Godzilla: King of the Monsters.


GODZILLA

Godzilla: King of the MonstersTko drugi nego Godzilla koji se još jednom vraća na velike ekrane, a mi ga sa velikim oduševljenjem dočekujemo. U starim filmovima, stripovima i raznim drugim medijima, Godzilla je cijenjena kao ultimativni kaiju / čudovište, ali u MonsterVerseu, on još uvijek nema tu titulu. Umjesto toga, moguće je da je Ghidorah sada aktualni kralj čudovišta stoga vjerujemo da će to preuzimanje titule biti Godzillin glavni cilj u ovom filmu.


GHIDORAH

Godzilla: King of the Monsters

Godzilla: King of the Monsters je prvi holivudski film koji uključuje Ghidoraha na velikom platnu – ili barem verziju ikoničnog troglavog zmaja. Prvo se pojavljuje u filmu iz 1964., Ghidorah, the Three-Headed Monster, gdje je bio Godzillin najveći neprijatelj, a sada će se taj trend nastaviti u Hollywoodu. Ghidorah je u izvornom utjelovljenju vanjezemaljsko čudovište koje uništava planete.

Ghidorah se trenutno se nalazi duboko na Antarktici, gdje ga Monarch proučava. S obzirom na to što je Monarch do sada naučio, čini se da će svaka Ghidorahova glava dobiti jedinstvenu osobnost. U drugom traileru Godzilla: King of the Monster, prikazano je da je Ghidorah viši od Godzille (Ghidorah 158, a Godzilla 108 metara) i čini se daleko superiorniji.


RODAN

Godzilla: King of the Monsters

Jedan od trojice velikih i novo čudovište koje se pojavljuje u Godzilla: King of the Monsters je Rodan, leteći gmaz koji je u svemirskoj povijesti mnogo više od samog razaranje. Iako je Rodan jedan od manjih titana koji se pojavljuju u Godzilla 2 (oko 50 metara), njegov krilni raspon doseže nevjerojatnih 265 m – što čini njegove vulkanske sposobnosti (kao što je prikazano u Godzilla: King of the Monsters traileru) izuzetno razornim ; zbog čega su ga drevne civilizacije prozvale “Fire Demon”. Prema nekim izvorima Rodan trenutno živi u vulkanu Isla De Mara.


MOTHRA

Godzilla: King of the Monsters

Prvi put prikazan u filmu Godzilla iz 2014., Mothra se konačno pridružila MonsterVerseu – što predstavlja značajan korak za zajednički svemir jer je Mothra jedna od najpopularnijih kaiju / čudovišta u Tohovom svemiru. Iako publika na zapadnoj hemisferi možda nije potpuno svjesna postojanja Mothre, njezino pojavljivanje u Godzilla: King of the Monsters trebalo bi to promijeniti. Iako se Mothra prvi put pojavila u filmu iz 1961. godine, Mothra, Godzilla: King of the Monsters će 2019. biti prvi put da će se pojaviti u holivudskom filmu, kao što je to slučaj s većinom čudovišta / titana u nadolazećem blockbuster filmu.


NEPOZNTAO ČUDOVIŠTE: MOGUĆE KUMONGA

Godzilla: King of the Monsters

U najnovijem traileru otkriveno je da se u Godzilla 2 pojavljuju još dva Titana. Oko 0:46 oznake u traileru Godzilla 2 prikazano je čudovište u obliku raka koje izlazi iz zemlje (vjerojatno unutar jedne od šupljih točaka diljem Zemlje). Iako nije potvrđeno, široko se vjeruje da je to  čudovište Kumonga, divovski, mutirani pauk koji se prvi put pojavio u filmu, Son of Godzilla. Međutim, unatoč tome da je debitirao kao zlikovac, Kumonga bi se ponekad ujedinio sa Godzillom, pa bi to mogao učiniti još jednom. Zanimljivo je da je MonsterVerse već vidio divovskog pauka – u Kong: Skull Island 2017. – tako da već postoji presedan za Kumongu da se pojavi u Godzilla 2.


NEPOZNATO ČUDOVIŠTE: MOGUĆE ANGUIRUS

Godzilla: King of the Monsters

Još jedno misteriozno čudovište prikazano je u drugom traileru, koje se pojavljuje oko 0:57. Dok gledatelji imaju bolji uvid u čudovište koje bi moglo biti Kumonga, ubrzo nakon toga vidimo da je to čudovište koje ima leđa od kamenja te se pojavljuje ispod površine, kao i činjenicu da je poprilično ogromno. Stavljajući te dvije stvari zajedno šanse da to uistinu jest Anguirus su jako velike.

Za one koji ne znaju, Anguirus je prvo čudovište u borbi s Godzillom, u filmu Godzilla Raids Again iz 1955. godine. Međutim, kako je Godzilla tijekom vremena postao popularniji više je prikazivan u filmovima. Moguće je da će se Anguirus pojaviti u Godzilla: King of the Monsters da se još jednom bori s Godzillom ili će se možda ujediniti sa njime u borbi protiv Ghidoraha.

NAJNOVIJI ČLANCI

Second Act – RECENZIJA

Second Act je romantična komedija glavne glumice i producentice Jenifer Lopez. Inače ne letim baš za romantičnim filmovima no ovaj mi je ostavio drugačiji...

Huawei predstavio najbrži ARM procesor podižući globalnu računalnu snagu na novu razinu

Huawei je predstavio najbrži i najnapredniji CPU temeljen na Advanced RISC Machine-u (ARM-u) nazvan Kunpeng 920. Novi CPU stvoren je kako bi ubrzao napredak...

King of Thieves – RECENZIJA

Film napravljen po nevjerojatnoj istinitoj priči o nekolicini umirovljenih lopova koji će izvršiti veliku pljačku u londonskom okrugu za nakit. Ono što započinje njihovim...

Objašnjenje Huaweijeve 5G mreže i cyber sigurnosti

Posljednjih 30 godina Huaweijevi proizvodi i rješenja koriste zadovoljni korisnici u više od 170 zemalja i regija. Huaweijevi korisnici uključuju brojne kompanije s Fortune...

Disenchantment – RECENZIJA

Disenchantment je još jedna genijalna animirana serija u produkciji dobro nam poznatog Matta Groeninga. On je iznimno kvalitetan kreator itekako dobro poznatih animiranih serijala,...
Asim Grgićhttps://www.tehix.org/
Volim gledati Marvel i DC filmove i igrati igrice.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here