Netflix je obnovio svoju prvu njemačku originalnu produkciju, Dark, na drugu sezonu. Oduševljena drama koju su stvorili Baran bo Odar i Jantje Friese rezonirao je s publikom u Njemačkoj i širom svijeta, uključujući i SAD, Brazil, Italiju, Tursku, Španjolsku i Francusku među ostalim zemljama. Tamna, obiteljska saga s natprirodnim obratom, sada je jedna od najcjenjenijih ne-engleskih emisija na Netflixu, njemačkoj seriji koja nadilazi granice kako bi se povezala s publikom u svakoj zemlji.

Kelly Luegenbiehl, potpredsjednik međunarodnih izvornika za Netflix, rekao je: “Kada smo prvi put čuli za” Dark “, shvatili smo vrlo rano da nismo vidjeli ništa slično ovom show-u prije – u Njemačkoj ili bilo gdje drugdje na svijetu. Mi smo uzbuđeni što su naši fanovi širom svijeta oduševljeni tajanstvenim svijetom Windena, i sada će moći nastaviti vidjeti kako se priča razvija.”

Povezana slika

Producer Baran bo Odar i Jantje Friese govoreći o prijemu publike i obnovi druge sezone dodali su: “Oduševljeni smo odgovorom na DARK i oduševljeni su što je naša priča bila uspjeh globalne publike. Gledatelji su osvojili tajne naših protagonista i oduševili su se razotkrivanjem raznih zagonetki koje priča predstavlja. Znati da ćemo sada krenuti na naš sljedeći put je, za nas redatelje, san ostvariti. A naši navijači mogu biti sigurni da imamo dosta iznenađenja za drugu sezonu DARK-a. ”

Producer Quirin Berg zaključuje: “Jantje Friese, Baran Bo Odar, naši prekrasni glumci i naš fantastičan tim stavili su nevjerojatnu količinu energije u izradu DARK jedinstvene i zaraze serije. Zahvaljujemo svima koji su nas pratili na tom putu. I zahvaljujemo Netflixu za njihovo povjerenje i izvrsnu suradnju. Izuzetno smo sretni što je DARK do sada primio takav neodoljiv odgovor, kako u Njemačkoj tako i diljem svijeta, a mi smo posebno oduševljeni brzom odlukom Netflixa da ga odvedemo u drugu sezonu. Jedva čekamo da nastavimo pričati priču! ”

Slikovni rezultat za dark season 1

Komentiraj

KOMENTARA

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here