Naš kolega Stipe sa kanala Setup Tech snimio je recenziju ovoga drona kojega će mo mi za naše čitaoce isto opisati u par riječi. Kako je naveo u video recenziji “PA JA SAM TU DA VAM OBJASNIM SVE TE SPECIFIKACIJE” pošto je on sve to objasnio mi će mo vama reći koliko je trenutno sati: trenutno je 19:10h (VRIJEME PISANJA ČLANKA).  Uglavno prijeđimo na stvar. Kako je i sam naveo nije inpresioniran materijalom “ĐOJSTIKA” pa iskreno nismo ni mi ali kada smo vidjeli cijenu drona nismo mogli očekivati ništa više. Po nekoj našoj logici “ĐOJSTIK” je doša svega 1$/2$ od ukupnih 17$ (ZA TU CIJENU NE MOŽEMO KUPITI NI RAZBIJENI ĐOJSTIK). Materijal je “MA ŽIVA PLASTIKA” (JEDINO ŽELJEZO I BAKAR NA ĆEMU SE CIGO MOŽE OBOGATITI SU VIDE I ŽICE). No ostavimo šalu na stranu. Stipe je naveo kako dron može letjeti od osobe koja ga upravlja do 30M ali po specifikacijama koje dobivamo uz njega piše da može i do 100M. Ali sa ovakvim upravljačem nije se ni čuditi.


 

PUNA SPECIFIKACIJA:

  • Model: D10
  • Materijal: Plastika (MALO! ŽELJEZA)
  • Boja: Bijela, zelena i narančasta
  • Veličina: 170-170-53mm
  • Težina: 40G (BATERIJA+)
  • Vrijeme punjenja: OTP: 40MIN
  • Vrijeme letnje: OTP: 5-10MIN

 

Ovaj dron je idealna stvarčica za poklon, ali na ambalaži koju dobijemo označeno je +14 godina. Firme koje su vršile testiranja za dobna ograničenja su malo pretjerali jer nažalost u današnje vrijeme djeca u tim dobnim vremenima već piju i puše, a ovo je samo igračka.

Za ovu cijenu možemo naći i bolje poklone ali tko želi drona ovo je idealna igračka.


 

PLUSEVI (+):                                                                                                MINUSI (-):

– IZDRŽLJIVOST                                                                                              – UPRAVLJAČ

– TEŽINA                                                                                                         – MATERIJAL

– CIJENA

OCIJENA 8-10


VIDEO:

PIC: Flyin’ Ryan RC

Komentiraj

KOMENTARA

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here