Film je namijenjen da bude dvadeset i prvi u Marvel Cinematic Universeu (MCU). Pisci scenarija i također redatelji su Anna Boden i Ryan Fleck, a Meg LeFauve, Nicole Perlman, Geneva Robertson-Dworet, Liz Flahive i Carly Mensch također pridonose scenariju. Brie Larson nalazi se u glavnoj ulozi, a uz nju glume još i Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohna, Djimona Hounsoua, Lee Pacea, Lashane Lynch, Gemma Chana, Algenisa Pereza Soda, Runea Temtea, Mckenna Grace, Clark Gregg i Jude Law.

Captain Marvel

Postavljena u devedesetima, priča prati Carol Danvers koja će tek postati Captain Marvel, nakon što je Zemlja uhvaćena u središtu međugalaktičkog sukoba između dva izvanzemaljska svijeta. Captain Marvel bi u kinima u SAD-u trebao biti objavljen 8. ožujka 2019. u IMAX i 3D.

Marvel Studios je razvijao Captain Marvel još od svibnja 2013. godine. Datum objavljivanja prvi je put postavljen u listopadu 2014., a Perlman i LeFauve angažirani su kao pisaći tim. Brie Larson najavljena je na Međunarodnom Comic-Con Internationalu iz San Diega 2016. godine, što ga čini Marvelovim prvim filmom u kojem žena ima glavnu ulogu. Zapisivanje lokacija započelo je u siječnju 2018., a snimanje započinje u ožujku. Održava se u Kaliforniji i Louisiani, a trajat će do svibnja. Početkom snimanja, ostatak glumca popunjavao se kao i dodatni scenaristi.

 

Komentiraj

KOMENTARA

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here