Srijeda, siječanj 16, 2019

Bad Boys 3 nam stiže 2020. godine

5,493LIKELajkaj
4,570FOLLOWFOLLOW
27FOLLOWFOLLOW
108SUBSCRIBESUBSCRIBE

Bad Boys je američki igrani film u režiji Michaela Baya. Po žanru je akcijska komedija, a radnja je smještena u Miamiju gdje dva policijska detektiva, Will Smith i Martin Lawrence, dobivaju i uspješno rješavaju teške zadatke.

Najavljen novi Bad Boys film

Treći nastavak filma Bad Boys stiže nam 2020. godine.

Vijest je potvrdila kompanija Sony Pictures, a točan datum premijere je 17. siječanj 2020. godine. Puni naziv filma je Bad Boys For Life.

Bad Boys 3
Film će režirati Adil El Arbi i Bilall Fallah, a glavne uloge će glumiti, kao i u prethodna dva filma, Will Smith i Martin Lawrence.

Popularni reper, pa glumac, a naposlijetku i akcijska zvijezda holivudskih filmova, Will Smith potvrdio je BBC-ju da će zajedno s Martinom Lawrencom snimati treći dio filma “Bad Boys”.

Bad Boys 3

Odluka je donesena nedavno, budući da se Lawrence i Smith nisu vidjeli ravno dvije godine.

“Samo smo se pogledali, zagrlili i obojica smo znali da snimamo i treći dio Bad Boysa. Tako da, radimo još jedan film”, kazao je Smith gostujući na radio emisiji BBC-ja.

Bad Boys I i II je režirao i producirao Michael Bay, no još nije poznato kada će početi snimanje trećeg dijela.

Film je trenutno u fazi predprodukcije.

Bad Boys 3

Povijest

Bad Boys 1

Bad Boys je američki igrani film snimljen 1995. u režiji Michaela Baya. Po žanru je akcijska komedija, a radnja je smještena u Miamiju gdje dva policijska detektiva dobivaju zadatak otkriti tko je opljačkao zaplijenjenu drogu iz policijskog skladišta.

Bad Boys 3

Film je doživio loše kritike, ali je zato ostvario izuzetan komercijalni uspjeh, učinivši Michaela Baya jednim od najuticajnijih ličnosti današnjeg Hollywooda. U Hrvatskoj je distribuiran pod naslovom Zločesti dečki, a u Srbiji pod naslovom Loši momci. Ovaj film je ostvario zaradu od 141,407.024$ širom svijeta.

Bad Boys 2

Bad Boys 2 je američka akcijska filmska komedija snimljena 2003. godine u režiji Michaela Baya koja predstavlja nastavak filma Bad Boys. Protagonisti su dva miamijska policajca (koje glume Will Smith i Martin Lawrence) koji prilikom nastojanja da zaustave širenje ekstazija na gradske ulice razotkrivaju međunarodnu zavjeru.

Uprkos izuzetno lošim kritikama, Bad Boys je predstavljao veliki komercijalni uspjeh. U Hrvatskoj je prikazan pod naslovom Zločesti Dečki 2, a u Srbiji pod naslovom Loši Momci 2. Ukupan prihod od filma iznosi 273,339.556$.

NAJNOVIJI ČLANCI

Second Act – RECENZIJA

Second Act je romantična komedija glavne glumice i producentice Jenifer Lopez. Inače ne letim baš za romantičnim filmovima no ovaj mi je ostavio drugačiji...

Huawei predstavio najbrži ARM procesor podižući globalnu računalnu snagu na novu razinu

Huawei je predstavio najbrži i najnapredniji CPU temeljen na Advanced RISC Machine-u (ARM-u) nazvan Kunpeng 920. Novi CPU stvoren je kako bi ubrzao napredak...

King of Thieves – RECENZIJA

Film napravljen po nevjerojatnoj istinitoj priči o nekolicini umirovljenih lopova koji će izvršiti veliku pljačku u londonskom okrugu za nakit. Ono što započinje njihovim...

Objašnjenje Huaweijeve 5G mreže i cyber sigurnosti

Posljednjih 30 godina Huaweijevi proizvodi i rješenja koriste zadovoljni korisnici u više od 170 zemalja i regija. Huaweijevi korisnici uključuju brojne kompanije s Fortune...

Disenchantment – RECENZIJA

Disenchantment je još jedna genijalna animirana serija u produkciji dobro nam poznatog Matta Groeninga. On je iznimno kvalitetan kreator itekako dobro poznatih animiranih serijala,...

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here