Prošlo je gotovo pola godine otkad je Remothered: Tormented Fathers uspješno prošao kroz Greenlight proces prikupljanja glasova, a sada se polako bliži svojem lansiranju na Steam platformu gdje će prvo stići kao Early Access naslov.

Slikovni rezultat za Remothered

„Želimo biti potpuno jasni, nismo odabrali Early Access zbog mogućnosti financiranja ( igra je već u potpunosti financirana), već zato što je to najbolji mogući način uključivanja vas u razvoj.”

Tijekom njenog Early Access razvoja, igrači će imati priliku zaigrati dvije trećine igre, dok će posljednji dio igre stići nakon izlaska iz Early Accessa koji će trajati nekoliko mjeseci.

To je psihološki horor u kojem igrač ima priliku birati najbolji mogući način preživljavanja, bilo da je to u pitanju skrivanje, borba ili bježanje. Igrači će u igri preuzeti ulogu tridesetpetogodišnjakinje pod imenom Rosemary Reed prilikom njenog odlaska do Dr. Feltona koji je pod utjecajem tajanstvene bolesti.

Slikovni rezultat za Remothered

Na igri također radi i Chris Darril – dizajner koji je radio igre kao što su Forgotten Memories: Alternate Realities, DreadOut i NightCry. Za glazbu u igri je zadužen Nobuko Toda – kompozitor koji je radio na igrama Final Fantasy, Halo i Metal Gear Solid.

Remothered: Tormented Fathers bit će dostupna na Steam Early Accessu od 31. oktobra ove godine i moći će te je kupiti za 12,99€.

Komentiraj

komanetara

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here