Nova Threadripper ploča iz radionice MSI-a X399 SLI donosi osam DIMM slotova sa podrškom do čak 128 GB RAM memorije, u pitanju je 3,600Mhz quad-channel DDR4 memorija. Također X399 SLI plus je opremljena sa četiri PCI-E x16 slotova, od kojih su dva zaštićena sa MSI-ovom „Steel Armor“ zaštitom koja štiti grafičku karticu od fizičkog savijanja i elektromagnetskih smetnji.

Slikovni rezultat za Threadripper X399

Ploča sadrži i tri Turbo M.2 utora koji dolaze sa ugrađenim toplinskim štitovima, velikim hladnjacima, optimizacijom za vodeno hlađenje, Lighting ASmedia 3142 USB 3.1 Gen2, kontrolorom, te CLICK BIOS 5 koji daje velike mogućnosti za fino podešavanje sistema te izvlačenje maksimalnih performansi.
Od ostalog, ploča sadrži Intel GbE LAN, Audio Boost 4, MSI-ov OC Engine 2, vanjski generator takta, Clear CMOS i Flashback+ dugme na stražnjoj strani I/O panela.

Slikovni rezultat za Threadripper X399X399 SLI ploča je ukrašena sa Mystic Light RGB LED iluminacijom na pokrovu I/O panela a hladnjak na chipsetu omogućuje da se izgled prilagodi sa preko 17 svjetlosnih efekata preko Mystic Light Sync aplikacije.

Komentiraj

komanetara

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here