I ove godine na Trgu bana Josipa Jelačića održati će se humanitarni koncert u vodstvu Zaklade Ana Rukavina, koncert počinje 19. prosinca s početkom u 21 sat, oni koji ne mogu doći mogu pratiti cijeli koncert pred malim ekranima na Nova TV kanalu. Vodstvo cijelog koncerta uljepšati će poznati voditelji Nove TV, ovu hladnoću sigurno ne ćemo osjetiti jer će nas zagrijati poznati pjevači: Colonia, Vatra, Jelena Rozga, Maja Šuput, S.A.R.S, Psihomodo Pop, Meritas, Opća opasnost, Željko Samardžić i gosti iznenađenja koji će nadopuniti ovaj humanitarni koncert i uspješni desetogodišnji rad Zaklade Ana Rukavina.

Kao i svake godine prikupljati će se sredstva na broj 060 9000 (cijena poziva 5,00 kuna + PDV). Koji možete već sada nazvati, broj će biti aktivan do kraja ove godine.

Koncert “Želim život” dobio je naziv po iskrenoj molbi za pomoć u liječenju od leukemije koju je prije deset godina tada 29-ogodišnja Ana Rukavina Erceg uputila najbližim prijateljima: “Za mene predaja nikada nije bila opcija. Često sam u životu i poslu zbog toga dobila po nosu, ali što ću kad drugačije ne znam. Beskrajno volim život i ljude, znam i imam za koga živjeti. Ponekad mi se čini da mi ni 100 godina ne bi bilo dovoljno da učinim sve što je onaj na nebu namijenio za mene. Sve moje želje zapravo stanu u dvije riječi, želim život.”

 

PODRŽITE RAD ZAKLADE ANE RUKAVINA POZIVOM NA BROJ 060 9000 MOŽDA I VI NEKOME POMOGNETE!!

 

Komentiraj

komanetara

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here