Svoju karijeru na YouTube sceni započeo je prije godinu dana i do danas ostvario 10 000+ pretplatnika. Kako nam je rekao prvi klipovi su mu bili Mincraft kao i večini YouTube-ra na ovome dijelu. Volju je dobio gledajući strane YouTube-re poput: NigaHige, Smosh, PewDiePie-a i CaptainSparklez-a. Idola nema kako nam kaže, a ako baš mora izdvojiti YouTube-re koje prati to bi bili: NigaHiga i sa domaće scene Yasserstain.

Za sebe govori da je vedar, uporan i duhovit. Za ovo zadnje i nije baš siguran ipak to sve ovisi o publici koja ga prati. Kako uvijek pišemo da je važna roditeljska potpora, nismo mogli izbjeći ni to pitanje, naravno da znaju, iako se u početku sramio reći svojima da snima pa tko ne bi. Doduše kako kaže i danas ga je sram kad netko gleda ispred njega klipove. Pitali smo ga i za prijatelje, rekao je da nije nikada imao problema u školi, ali ga nikada nisu ni hvalili, dok nije ostvario prvo partnerstvo i kako su mu oni rekli da tek sada ima nešto od toga.

Nismo mogli zaobići ni pitanje je li ikada razmišljao o odustajanju sa YouTube scene,

Naravno bilo je teških vremena, kada sam izgubio volju ili kada jednostavno
nisam imao vremena za snimanje, ali nikada nisam ni pomislio na to da
odustanem.

Kakav je osjećaj doći do 1000 pretplatnika?

Nevjerojatan. Kada bih mogao da se kloniram, definitivno bih iskoristio
tu priliku, te bih sebe potapšao po ramenu i rekao: “Bravo Marko…”

Evo što vam Marko ima reći za kraj: Budite pozitivni. Ima previše stvari koje će pokušati da vas spuste i da vam okrenu osmijeh za 180. Nemojte to dozvoliti, razmišljajte pozitivno i nikada ne odustajte. Trud i rad se uvijek isplate, bez obzira na to koliko vam je teško u nekim trenucima.

Komentiraj

komanetara

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here